Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк викликав керівників органів місцевої влади регіонів, які мають заборгованості за газ, звітувати на засіданні Кабінету Міністрів.

«Взагалі не проводилося розрахунків за спожитий газ у 2012 році підприємствами Вінницької, Волинської, Луганської, Миколаївської, Рівненської та Тернопільської областей», - зазначив Анатолій Близнюк.

Він викликав представників місцевої влади регіонів-неплатників зі звітом на засідання уряду.

«Готуйтеся, ми з вас запитаємо. Донецька, Дніпропетровська, Харківська - ті, у кого найбільша заборгованість по областям. Готуйтеся на засідання Кабінету Міністрів з звітом з цього питання. Одне із засідань Кабміну буде присвячене цій темі. І ті області, про які я говорив раніше - Вінницька, Волинська, Луганська, Миколаївська, Рівненська та Тернопільська - теж готуйтеся. Я окремо з кожним із вас проведу таку роботу», - підкреслив Анатолій Близнюк.

Також він доручив своєму першому заступнику розробити заходи по персональній відповідальності щодо представників місцевої влади регіонів-боржників.


Переглядів: 3364
Поширень: 0