Так сказав командувач ПС ЗСУ генерал-полковник Іван Руснак на зустрічі з командувачами військових частин Вінницького гарнізону та головами житлових комісій. І пообіцяв кадрові зміни.

- Це ж як треба виконувати свої функціональні обов\'язки, щоб довести фонд службового житла, маю на увазі гуртожитки, та інші будівлі гарнізону до рівня притонів?! - висловив командувач незадовлення роботою Вінницького квартирно-експлуатаційного відділу. - Тому, найближчим часом, цю структуру в гарнізоні очолить нова людина.

На сьогодні спеціальна комісія, створена за розпорядженням Міністра оборони, вивчає пропозиції місцевих бізнесменів, які готові надати військовим новозбудоване житло у різних районах Вінниці в обмін на будівельні майданчики чи занедбані будівлі які не використовуються, як на приклад територія колишнього шпиталю по Червоноармійській.

- Ми зараз розбираємося із законністю виділення житла тим, хто мав і має житло в інших гарнізонах України, - зазначив Іван Руснак. - Ті часи, коли деякі накази МО України дозволяли залишати житло дітям, внукам, рідним, вже минули.


Переглядів: 3075
Поширень: 0