Після чого учасники Епідемії розійдуться містом показувати приклад гарних справ, підійматимуть перехожим настрій та пропонуватимуть приєднатись до заходу. В рамках Епідемії доброти 2012 у Вінниці одночасно відбуватимуться більше 20 флеш-акцій по місту. Окрім того посланці доброти відвідають дитячий будинок «Добробут», школи-інтернати по області, лікарні та будинок пристарілих. У книгарні «Є» відбудеться марафон дитячих заходів, де у дітвори буде змога створити свою книгу, посланці доброти чекатимуть з 14:00 до 18:00 .

Вірус доброти охопив вже навчальні заклади, у яких з самого ранку відбуваються різні флеш-акції. Де студентів на великій перерві зустрічали з обіймами, дарували стрічки доброти, ходили з скриньками побажань та прогнозу, весло відкривали двері дівчатам, креативно дякували викладачам за проведену пару та багато інших веселих активностей проходило та досить проходить у школах та ВНЗ міста.

«Епідемія доброти 2012» - це міжнародний захід, присвячений Дню спонтанного прояву доброти. Цього року під егідою «Епідемії» його відзначають у 9 країнах світу та більш ніж 70 населених пунктах у різних куточках України. У цей день одночасно відбуватиметься багато різних акцій, флешмобів, спрямованих на привернення уваги людей до гарних вчинків.

Епідемія Доброти у Вінниці – це свято, яке Вінничани роблять для Вінничан. Координатори цього року є представники таких організацій:

БФ "Подільська громада", БФ Бригантина, Демократичний Альянс, Студентський парламент, управління у справах сім’ї та молоді Вінницької ОДА, Вінницька міська рада, Тематичний фонд «1 копійка», НСОУ-ПЛАСТ, студентські ради, активісти зі шкіл та ін.

Міста, які приєднались:

Вінниця, Хмельницький, Кам’янець-Подільський, Хмільник, Чернігів, Черкаси, Чигирин, Умань, Полтава, Комсомольськ, Кременчук, Диканька, Шаргород, Херсон, Білозерка, Житомир, Гайсин, Івано-Франківськ, Іллінці, Липовець, Київ, Переяслав-Хмельницький, Рівне, Могилів-Подільський, Луганськ, Одеса, Брянка, Миколаїв, Бар, Дніпропетровськ, Бершадь, Луцьк, Володимир-Волинський, Калинівка, Крижопіль, Донецьк, Маріуполь, Літин, Калуш, Войнилів, Перевозець, Немирів, Теплик, Муровані Курилівці, Чечельник, Шаргород, Львів, Миколаїв (Львівська область), Василівка, Глухів, Чуднів, Сімферополь, Острого, Севастополь, Сєверодонецьк, Чернівці, Київ та ін.

Нагадаємо:

«Епідемія доброти» - це захід, який був ініційований БФ «Подільська громада» та БФ «Бригантина» у 2010 році, до якого приєдналось багато громадських організацій, ініціативних груп, студентів та активних вінничан. У 2011 році Епідемія доброти стала Всеукраїнським святом, до якого долучились більше 54 населених пунктів зі всієї країни. У різних областях Епідемія проходила по-різному, від відвідування дитячих будинків, лікарень, шкіл до справжнього свята на вулицях міст.

 


Переглядів: 4762
Поширень: 0