Опанувати шаманський горловий спів, побудувати свій міст у майбутнє, подружитись із власною сексуальністю та підкорегувати карму вінниччани зможуть на фестивалі психології розвитку «Бути живим!» Понад 30 гуру психології та майстрів тілесних практик проведуть майстер-класи у Вінниці у спортивному клубі «Атлант» 25-26 лютого та 3-4 березня. Цьогорічний, сьомий фестиваль, має свої родзинки. Про них розповіла організатор та автор проекту – Наталія Демчук.

- У 2008 році було започатковано перший фестиваль і відтоді він проходить двічі на рік – у вересні та у лютому. Щоразу ми придумаємо нову програму, адже працювати «за шаблоном» тривіально. Хочеться нових знань, емоцій, вражень. Напередодні цього фестивалю ми оголосили фотоконкурс «Бути живим!», завданням якого було розкрити тему щастя у буденності. Роботи прийшли надзвичайно цікаві і конкурсанти-переможці отримають заслужені винагороди.

- Чим порадуєте відвідувачів на майстер-класах?
- Розмаїттям. Є, наприклад, майстер-класи «Як успішно вийти заміж та секрети будівництва міцних та щасливих пар», «Основи шаманського співу», «Плетіння мандал та оберегів», тренінги «На зустріч своїм фінансам», «Секрет виховання дітей у спокої батьків», «Метафізика хвороб». Заняття розбиті на чотири основні блоки: гуманістична та класична психологія, бізнес-психологія, здоровий спосіб життя, езотеріка. Програма розрахована на чотири дні. Понад 30 професіоналів - психологів, бізнес-тренерів, бізнес-консультантів, психотерапевтів, майстрів тілесних практик проведуть більше 70 майстер-класів.

- Тобто є інформація і для душі, і для тіла?
- Так. За допомогою фахівців учасники, працюючи у групах, зможуть визначити свій головний талант та місію із якою прийшли на Землю і навчитись трансформувати свої бажання у матеріальний світ. Гамма пропозицій різноманітна: чоловіки і жінки різного віку знайдуть для себе корисне. Адже підсвідомості підвладно багато чого: змінивши спосіб мислення можна опанувати основи саморегуляції схуднення, а навчившись суглобній відновлювальній гімнастиці – зміцнити здоров’я.

- Фестиваль проводиться лише для психологів?
- Ні, він для людей, які хочуть отримати знання для самореалізації. Зараз є багато інструментів, що можуть поліпшити різні сторони нашого життя: сімейні, комунікативні, бізнесові. Кожен майстер-клас проходить в окремій залі (в нас їх чотири), із розкладом занять можна познайомитись на нашому сайті www.fest.vn.ua

Фестиваль психології розвитку «Бути живим!»

- Плануєте розширити географію фестивалю?
- Із самого початку ми позиціонували проект, як регіональний. У багатьох містах України проводяться подібні заходи, хоча, коли розпочинали – були треті після Києва та Харкова. У Вінниці потужна школа психології, психотерапії, коучингу, консультування, відтак, на перші фестивалі не було потреби запрошувати фахівців із інших міст. Але у подальшому стали залучати двох-трьох гостей. Зокрема, минулоріч приїжджала Наталія Ладіні - фахівець із Москви. На цей фестиваль майстер-клас вестиме духовний акушер, гість із Санкт-Петербурга Михайло Фомін. Будуть майстри із Тернополя, Києва. А приєднуються до нас, як учасники, не лише вінниччани, а й гості - із Чернівців, Житомира, Хмельницького.



Переглядів: 4286
Поширень: 0