Сьомого квітня у Будинку офіцерів відбудеться конкурс "Міні Міс Вінниця 2012", поч. о 17.00. Подавати заявки на участь усі бажаючі можуть до сьомого березня.

Запрошуються дівчата віком від 5 до 13 років, що проживають у Вінниці і Вінницькому районі. Серед усіх, хто пройде відбір, визначать переможниць у трьох вікових категоріях: від 5 до 7 років, від 8 до 10, від 11 до 13. Вони представлятимуть наше місто на конкурсі "Міні Міс Україна 2012", який відбудеться у Києві 12 травня.

Мета конкурсу - гармонійний розвиток особистості, виховання естетичного смаку, збагачення духовного світогляду, вдосконалення здібностей і творчих умінь дітей.

- Участь у заході дає можливість різностороннього розвитку дитини, робить її більш упевненою, комунікабельною. У першу чергу це конкурс талантів, не лише краси. Адже робити оцінку тільки за зовнішніми даними у такому віці не можна, - розповідає організатор конкурсу Лілія Поліщук. - Оцінюватиметься й дефіле, уміння підготуватися до різних конкурсів. Кожна дівчинка мріє відчути себе принцесою, а тому спробувати свої сили у "Міні Міс Вінниця" буде цікаво багатьом. Колись давно у місті уже проходив такий конкурс, але його перестали проводити. Оскільки він є у кожному місті, виникла ідея відродити захід і у нас.


Переглядів: 5521
Поширень: 0