Звісно, щодо доречності проведення благодійних акцій в наш час є дуже багато сумнів, адже деякі скептики стверджують, що це робиться тільки заради реклами або задля власних інтересів. Тут і зараз я звертаюся саме до тих людей, які мають добре серце, вірять у світле майбутнє і живуть за принципом «Хочеш змінити світ – почни з себе». Таких людей я прошу долучитися до благодійної акції «Збережи майбутнє», яка стартувала з 15 лютого 2012 року в ТЦ «Анастасія».

Хто хоч раз бачив обличчя дітей із дитячого будинку при врученні їм подарунків, обов’язково зрозуміють, про що я! Звісно, ми не можемо одягом та речами замінити їм найголовнішого – маму та тата, але ми можемо хоч спробувати дати їм надію, що не все так страшно у нашому сучасному світі, що потрібно вірити в доброту людей і краще майбутнє і ці мрії обов’язково стануть реальністю.

Так, не один лише дитячий будинок с. Іванів, Калинівського району потребує допомоги. Але давайте почнемо з нього! Давайте подаруємо дітям свято радості і усмішок!

Якщо ви не байдужі до долі цих діток і бажаєте долучитися, прийміть, будь ласка, участь у акції!!!
Скриня для подарунків знаходиться в ТЦ «Анастасія».

Подарунки можуть приносити усі бажаючі!

Станом на 23.02.2012 придбані для дітей із дитячого будинку 45 пар взуття та іграшки.

Директор дитячого будинку наголошує в необхідності придбання саме одягу і взуття, так як на це кошти не виділяються, а дітками потрібно у щось одягатись та взуватись (діти віком від 6 до 14 років). Також знадобляться канцелярські товари – зошити, ручки, олівці, фломастери, блокноти і т.д.

Якщо у вас є змога – приймайте участь у акції, відкривайте свої серця, наповнюйте їх любов’ю! Адже немає нічого кращого, ніж усміхнені обличчя наших дітей!

Розважальна програма і вручення подарунків дітям відбудеться 3 березня 2012 року об 11 годині на першому поверсі ТЦ «Анастасія».


Переглядів: 2953
Поширень: 0