Працівники Крижопільського райвідділу міліції затримали 25-річну жінку, жительку одного з сіл району, за підозрою у скоєнні крадіжки грошей з приміщення роздягальні одного з дитячих садочків, розташованих у смт. Крижопіль.

До Крижопільського райвідділу міліції звернулася 47-річна місцева жителька з заявою про те, що невідома особа з її сумки викрала гроші в сумі 519 гривень. Те, що у неї зникли кошти, заявниця помітила на базарі, коли намагалася розрахуватися за придбані продукти харчування.

Ймовірність того, що гроші викрали на ринку, була дуже малою. Адже жінка щойно прийшла на ринок та сумку без догляду ні на мить не залишала. А от у дитячому садочку, куди вона годину тому завела свою 3-річну дитину, жінка залишала сумку у загальній роздягальній для відвідувачів даного закладу. Опитавши працівників дошкільного закладу, підозри працівників міліції щодо особи, причетної до скоєння даного злочину, впали на одну з жінок, дитина якої також відвідує цей садочок. Працівники садочку розповіли, що дана громадянка привела свою дитину у той самий час, що і потерпіла. При цьому вона дивно поводилася та дуже швидко залишила заклад.

Як повідомив начальник Крижопільського райвідділу міліції Олександр Свічар, коли на порозі дому підозрюваної з’явилися працівники міліції, вона одразу зізналася у скоєнні крадіжки. Гроші жінка ще не встигла витратити та повернула їх міліціонерам. Підозрюваною виявилася 25-річна матір двох неповнолітніх дітей віком 4 та 6 років. До кримінальної відповідальності жінка раніше не притягувалася, але її родина перебуває на обліку, як неблагополучна, через надмірну любов до міцних напоїв. Наразі вирішується питання про позбавлення її батьківських прав.

За даним фактом порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ст. 185 Кримінального кодексу України - «Крадіжка».



Переглядів: 3438
Поширень: 0