29 лютого о 8 годині 29 хвилин в оперативно-координаційний центр УМНС у Вінницькій області надійшло повідомлення про пожежу в столярному цеху на вулиці Немирівське шосе, 209. Одразу до місця виклику було направлено два відділення: ПДПЧ-5 та ПДПЧ-2 по охороні м.Вінниці. Як повідомив начальник оперативно-координаційного центру ТУМНС у Вінницькій області підполковник служби цивільного захисту Андрій Бабкін була велика загроза розповсюдження полум’я по будівлі, так як всередині знаходилася значна кількість лако-фарбових матеріалів, що могло спричинити масштабну пожежу та завдати колосальних збитків.

По прибуттю на місце виклику перших підрозділів, пожежі було надано другий номер складності, при якому залучаються усі підрозділи гарнізону м.Вінниці: відділення ПДПЧ-3, відділення навчальної пожежної частини, а також застосовується спеціальна пожежна техніка. Наприклад, пересувні рукавна база та насосна станція.

Загалом на місці пожежі служби «101» використовувалися 6 одиниць бойової техніки, було задіяно близько 30 чоловік особового складу підрозділів МНС.

Локалізація пожежі була здійснена о 9 годині 4 хвилини, а повна ліквідація о 9 годині 24 хвилини. Особовий склад здійснив розборку та пролівку конструкції, вилучили з приміщення предмети, що горіли.

Причина пожежі встановлюється.

 



Переглядів: 4385
Поширень: 0