В обласному центрі зайнятості громадською організацією «Паросток» було проведено тренінг «Профілактика професійного вигорання». До роботи було залучено професійного психолога, тренера Наталю Мисаченко.

У заході брали участь 14 провідних спеціалістів із районних Центрів зайнятості (Тульчинський, Немирівський, Жмеринський, Лівобережний, Літинський, Іллінецький, Погребищенський, Калинівський, Гайсинський, Липовецький, Барський, Мурованокуриловецький, Ладижинський, Тростянецький) , а також головний спеціаліст Вінницького обласного центру зайнятості.

Метою тренінгу було діагностування стану фахівців, а також виявлення ознак професійного вигорання. Не менш важливою складовою було навчання запобігати негативним процесам. Коли фахівець отримав інформацію про ознаки професійного вигорання та свідомо навчиться аналізувати свій стан, то він зможе краще надавати послуги тим, хто звертається до нього по допомогу у зв’язку з працевлаштуванням.

На початку тренінгу виявились такі, що категорично заявили, ніби їх ця тема не дуже обходить і не видається важливою. Проте під час заходу тренер зумів організувати роботу так, що затяті скептики перетворилися на найактивніших учасників.

Після сеансу релаксації учасники змогли проявити свої емоції. Отож, наприкінці роботи усі дякували за проведений тренінг і визнавали, що отримали багато цікавої та корисної інформації для себе.



Переглядів: 5296
Поширень: 0