30 березня «Радіо Марія» проводить радіо-марафон «Україні для Христа». Метою заходу є пропаганда християнського способу життя, реклама християнських ЗМІ на території країни та збір коштів на розширення трансляції «Радіо Марія».

Радіо-марафон буде днем прямого ефіру на радіо. Причому, значну частину передач будуть вести волонтери радіо.

У цей день співробітники, волонтери та слухачі Радіо Марія закличуть віруючих прийняти найактивнішу участь у житті церкви, в пропаганді християнських цінностей в своєму оточенні. І природно просити про допомогу у розвитку християнських засобів масової інформації.

Також 30 березня день відритих дверей на «Радіо Марія», коли слухачі зможуть прийти в студію, своїми очима побачити як робиться радіо, поспілкуватися з журналістами, волонтерами. Можливо, і самі вийти в ефір. А закінчиться день Службою Божою за участю волонтерів, слухачів і, природно, працівників «Радіо Марія».

Додаткова Інформація:

«Радіо Марія» - всесвітня родина католицьких радіостанцій, яка об\'єднує на сьогодні понад 60 станцій в 50 країнах світу.

В Україні «Радіо Марія» почало своє мовлення у 2010 році. Це некомерційна станція, яка існує за рахунок пожертв своїх слухачів. Сьогодні це 24 години мовлення 7 днів на тиждень. В ефірі крім релігійних передач- програми соціальної спрямованості, дискусії, дитячі передачі.«Радіо Марія» багато в чому волонтерське радіо. Над ефіром працюють більше 120 волонтері віком від 6 до 70 років.


Переглядів: 3094
Поширень: 0