Інтернет-голосування триває до 30 березня на сайті, де відвідувачі визначають красуню, яка увійде до шістки найгарніших дівчат всеукраїнського конкурсу краси “Міс Україна 2012”. Наразі вінничанка Олена Марценюк, яка стала “Міс Вінниця-2012”, готується до фіналу конкурсу “Міс Україна-2012”, який відбудеться 31 березня у столичному театрі Національної опери.

- Гадаю, шанси у всіх рівні, - вважає вінничанка. - Уже два тижні, як ми з дівчатами (Усього 27 конкурсанток — Авт.) тренуємось: щодня по чотири години займаємось хореографією. Повністю розкрити карти не можу, але скажу, що традиційно на сцені глядачі побачать вихід у купальниках, у вечірніх сукнях... а також хореографічні постановки, пов’язані з Кармен і Шехерезадою. Хоч і товаришую з львів’янками, ми разом проживаємо, але на відміну від вінницького конкурсу, де одне одному дівчата допомагали, тут - кожен за себе. Але перемога — річ випадку.

Другий рік поспіль серед членів журі буде модель і світська левиця Періс Хілтон. Церемонію вестимуть Олександр Цекало, Іван Ургант, Сергій Свєтлаков, Гарік Мартіросян і швейцарська модель Ксенія Чумічева.

Нагадаємо, що титул “Міс Україна-2011” завоювала Ярослава Куряча з Вінниці, яка на Всесвітньому конкурсі краси у Лондоні увійшла до 15-ки найкращих.



Переглядів: 3968
Поширень: 0