На вигляд майбутня мама ще не досягла повноліття, її затримали правоохоронці кримінальної міліції у справах дітей. Майбутню матусю дуже обережно відвезли у Замостянський райвідділ, адже великий живіт ні в кого не викликав сумнівів - дівчина от-от має народити, - повідомили у ВЗГ УМВС України у Вінницькій області. Втім, уже у райвідділі вагітність видалася правоохоронцям сумнівною - дівчина поводилася зовсім не як вагітна жінка. Під одягом, як з\'ясувалося, 21-річна панянка ховала не живіт, а подушку.

"Липову" вагітну затримали для встановлення особи. Її паспорт виявився підробкою. Та й сама дівчина не надто наполягала на справжності документу - називала себе Наталею, а в паспорті було зазначено зовсім інше ім\'я. Історія, яку Наталя розповіла правоохоронцям, наразі перевіряється.

Дівчина каже, що жила у Львові разом із бабусею. Познайомилася із чоловіком, який запропонував їй вигідну справу - обміняти квартиру у Львові на хатинку в селі, з доплатою по 100 доларів щомісяця протягом трьох років. Дівчина погодилася майже одразу. Переписала квартиру на чоловіка і... опинилася на вулиці з 150 доларами в кишені. Решту чоловік пообіцяв віддати згодом. Сама каже, що таких нещасних і бідних, як і вона, в того чоловіка багато на рахунку.

Тим часом вирішується і питання щодо порушення проти Наталі кримінальної справи - за підробку документів. Затримана виправдовується, що паспортом її "озброїв" той самий махінатор, який відібрав у неї квартиру.

Згодом молода жінка познайомилася із циганами, вони й привезли її у Жмеринку. А вже звідти вона приїхала у Вінницю - жити до одного рома, який має п\'ять своїх дітей і ще п\'ятьох годує, розповіла затримана. Просячи гроші на перехресті - вона заробляла собі на життя. За той день дівчина зібрала 157 гривень - просячи тільки з дев\'ятої до дванадцятої ранку. За жебрацтво правоохоронці склали протокол, керуючись 173 статтею Кодексу України про адміністративні правопорушення. Покарання передбачає штраф у розмірі від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів, виправні роботи строком від одного до двох місяців або адмінарешт на 15 діб.


Переглядів: 3237
Поширень: 0