У Вінниці в будинку на Старому місті між медиками "швидкої" та мешканцями виникла бійка. Найбільше постраждала лікар Олена Мельник. Зі струсом головного мозку і синяком під оком вона потрапила у відділенні нейрохірургії.

Як розповіла жінка, у вівторок, 17 квітня, вона разом із фельдшером Артемом Цибою поїхала на виклик. Причина виклику - “травмування руки, поріз”. "Швидку" викликали за адресою - перший провулок Одеський, 10.

- Ми зайшли у будинок. - говорить Олена Мельник, - Там напередодні чоловік 30-ти років порізав руку об склянку чи чашку, коли бив кулаком по столу, чи щось таке... До нього нас і викликали. Артем промив йому рану і почав забинтовувати. А травмований ром тим часом заходився кричати до інших осіб ромської національності, щоб дали йому прикурити.

За словами медиків, після того як травмований взяв сигарету і закурив, він навмисне видихнув дим у лице фельдшеру. Той обурився і зробив йому зауваження. - Але той ром почав штовхати Артема, підскочив на диван. - розказує Олена Мельник. - А цигани замість того, щоб розійняти їх, почали теж бити фельдшера. Заодно дісталось і мені: від удару кулаком у обличчя я впала і вдарилась потилицею.

Фельдшер Артем Циба травмував коліно, губу, має численні синці.

У ЦЗГ УМВС України у Вінницькій області інформують, що обидві сторони конфлікту стверджують, що бійку розпочали не вони.

- Під час суперечки у будинку почалась бійка між медиками і тими, хто їх викликав, - говорить старший інспектор ЦЗГ УМВС України у Вінницькій області Ірина Засаднюк. - Кожен розповідає, що почав інший.

Правоохоронці чекають на результати судово-медичної експертизи, бо від ступеня ушкодження залежатиме порушуватимуть кримінальну, чи адміністративну справу.
 



Переглядів: 5090
Поширень: 0