33-річного Степана Смолінського, який захворів на рак, в березні прооперували у Ізраїльській клініці. Проте у зв’язку із додатковими постреабілітаційними процедурами сума лікування зросла. Тому колеги по роботі і родина Степана Євгенійовича просять відгукнутись усіх небайдужих.

Саме він, за словами колег по роботі, є одним із кращих фахівців у Вінницькій міській станції швидкої допомоги.

- Він працював у єдиній в місті спеціалізованій кардіо-реанімаційній бригаді швидкої допомоги, - розповідає колега-фельдшер Оксана. - Грамотний фахівець, який розуміє не тільки свою вузьку специфіку роботи, а по суті готовий відповісти на усі медичні запитання. Будь-яка бригада «швидкої» завжди могла розраховувати на допомогу висококласного спеціаліста в найрізноманітніших клінічних ситуаціях. Колись його навіть запитали, чому з такою світлою головою працює на швидкій допомозі, а не у приватній клініці. А він каже - покликання.

За ініціативи та ентузіазму Степана Смолінського у 2008 році у Вінницькій міській станції швидкої допомоги почали впроваджувати проведення догоспітального тромболізісу хворим на інфаркт міокарду. Це медична процедура допомагає розчиняти тромб в інфаркт-залежній артерії до того, як пацієнта госпіталізують до лікарні.

- Він взяв на себе не тільки клінічний ризик цієї процедури, а й моральний, - говорить заступник головного лікаря ВМСШМД Катерина Слінченко. - Для цього треба мати не тільки високі професійні знання, але й моральні якості. Лише вони дають можливість зробити крок, на який не кожен зважиться, взяти на себе відповідальність за здоров’я людини, за роботу всієї бригади, гарантувати миттєву реакцію за будь-якого стану пацієнта, часто повертаючи його до життя тих неймовірних умовах, в яких часто опиняються люди знаходячись в критичному стані.

Колеги Степана по роботі кошти збирали, але їх не достатньо навіть для повного курсу реабілітації. Тому звертаються до усіх читачів про допомогу коштами, які просять перерахувати на такий рахунок.

Банк: Приват Банк

номер рахунку: 29244825509100

МФО: 305299

ЄДРПОУ: 14360570

Призначення платежу: благодійна допомога Смолінському Степану Євгенійовичу

№ картки: 4149608748950221



Переглядів: 3929
Поширень: 0