Благодійний фонд «Подільська громада» та Вінницька громадська організація молоді з обмеженими фізичними можливостями «Гармонія» продовжують благодійну програму «Комп’ютер другу», яка триває з 2009 року.

В області проживає понад 3000 людей з обмеженими фізичними можливостями, серед них є чимало бажаючих навчатись, розвиватися, спілкуватися. Проте більша частина мешкає в віддалених селах Вінницької області і це робить їх відірваними та ізольованими від навколишнього світу через неадаптоване середовище та відсутність сучасних засобів комунікації.

Сьогодні комп’ютери наявні майже в усіх установах та організаціях, чимало комп’ютерної техніки знаходиться і в приватному користуванні. Оскільки, технічний прогрес не стоїть на місті і техніка стає застарілою для використання, всі намагаються замінити комп’ютер на більш новіший, прогресивніший. Досить часто постає запитання: А куди подіти старий комп’ютер?

Саме тому виникла ідея створення благодійної програми «Комп’ютер другу», коли і стара техніка не викидається, і людям, які цього потребують є можливість допомогти.

За останній час спільними зусиллями вдалося подарувати 14 комп’ютерів тим людям або організаціям, яким вони були справді необхідні.

24 квітня БФ «Подільська громада» та ГО «Гармонія» передали в користування діючі 6 комп’ютерів таким щасливчикам:

• ДНЗ №24 (для Бориса Мумрова)(м. Вінниця);
• Громадській організації «Паросток» (м. Вінниця);
• Лободі Євгену (м. Вінниця);
• Шевчуку Вадиму (Шаргородський район);
• Резніченко Ірині (м. Вінниця);
• Ніколайчуку Володимиру (м. Вінниця)

Ми пропонуємо всім небайдужим долучитися до програми «Комп’ютер другу» і передати свій «не новий» комп’ютер у надійні руки людей, яким він принесе радість, можливість пізнання та самореалізації.

До програми можна долучитися, звернувшись до організаторів програми:

БФ "Подільська громада": м. Вінниця, вул. П. Осипенко, 4, 2-й поверх, тел. 67-20-96

ГО "Гармонія": м. Вінниця, вул. Космонавтів, 45, тел. 57-73-29.



Переглядів: 3296
Поширень: 0