Про це повідомила під час засідання оргкомітету з нагоди відзначення в області Дня Перемоги заступник голови облдержадміністрації Любов Спірідонова. «Такими соціальними ініціативами Президент України і Уряд визнають та підтримують вагому роль ветеранів та вкотре підкреслюють, що суспільство цінує їх подвиг» - відзначила Любов Спірідонова.

Доповідаючи члени оргкомітету повідомили про всі заходи, які проходитимуть 8-9 травня в регіоні. Зокрема, найграндіозніше та масовіше святкування відбудеться в обласному центрі. Так, 8 травня об 11.00 відбудеться урочиста зустріч з ветеранами та нагородження їх почесними відзнаками. По завершенню, традиційно в «Дубовому гаю» - «Пісні обпалені війною» зі спілкування, співами, концертною програмою. Цього ж дня з 14.30 до 17.30 Вінницький штаб ЗСУ запрошує на екскурсію, виставку бойової техніки, фотографування, солдатську кашу, тощо.

Цікавою буде програма в м.Вінниці. Так, о 9.00 заплановано, як завжди святкову молебень у храмах. О 12.00 мітинг-реквієм у парку ім..Козицького, а по завершенню мітингу – святкова хода вулицею Соборна. Новим та цікавим має бути запропоноване Вінницькою міською радою викладання на площі 450 лампадок напису «Дякую».

Як завжди завершиться День Перемоги святковим салютом.

Підводячи підсумки засідання оргкомітету Любов Спірідонова відзначила: «Дуже добре, що сьогодні ветерани приходять на такі святкові заходи, але нажаль не всі можуть на них прийти за станом здоров’я. Тому громадськість має активно долучитись і привітати всіх без винятку ветеранів. Жоден учасник Великої вітчизняної війни на має бути забутим»



Переглядів: 3435
Поширень: 0