Могилів-Подільський РВ

3 травня о 13.10 год під час несення служби по нагляду за дорожнім рухом, працівниками ДПС УДАІ спільно з працівниками СБНОН Могилів-Подільського РВ в м. Могилів-Подільськ було зупинено мотоцикл "КАВАСАКІ", під керуванням М., 1970 р.н., місцевого жителя, у якого при поверхневому огляді в барсетці було виявлено та вилучено 5 г маріхуани. Вилучене направлено в НДЕКЦ УМВС на дослідження.

Ленінський РВ

3 травня о 14 год працівниками ДАІ в м. Вінниці по вул. Ботанічній при огляді автомобіля  "ВАЗ-21043", червоного кольору, під керуванням Б., 1957 р.н., жителя с. Мізяків Вінницького району, непрацюючого, встановлено, що номер двигуна на вказаному автомобілі, згідно бази даних "ДАІ 2000", знаходиться в розшуку Печерським РВ УМВС м. Києва від 17.01.2008 Р., а короб воздухопритока, на якому розміщений номер кузова, вварений кустарним способом. Автомобіль поставлено на арештмайданчик ДАІ  УМВС.

Замостянський РВ

3 травня о 11.30 год в реанімаційному відділенні ШМД МКЛ помер Г., 1984 р.н., житель с. Сосонка Вінницького району, якого 26 квітня було доставлено з смт. Стрижавка після дорожньо-транспортної пригоди із тілесними ушкодженнями у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, забійної рани лобної ділянки голови та забій попереку. Труп направлено на СМЕ.

Козятинський РВ

3 травня о 4 год в РВ з заявою звернувся Г., 1959 р.н., житель м. Козятин про те, що в період часу з 00.10 год до 4 год. З травня викрадено його мопед "СУДЗУКІ СІПЕР", фіолетового кольору, який він залишив без нагляду в м. Козятин по вул. Вінниченка. По даному факту вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч. 1 ст. 185 КК України та матеріали направлено в прокуратуру району в порядку ст. 98 КПК України.

Ленінський РВ

3 травня о 22.15 год в РВ з заявою звернувся П., 1988 р.н., житель м. Калинівка, приватний підприємець про те, що близько 22.10 год. З травня в м. Вінниці по вул. А. Артинова з його автомобіля "ХЮНДАЙ ТАКСОН", шляхом підбору ключа, викрадено барсетку, в якій знаходились гроші в сумі 5 тис. грн. та документи. По даному факту вбачаються ознаки злочину, передбачено ч. 1 ст. 185 КК України та матеріали будуть направлені в прокуратуру м. Вінниці в порядку ст. 97 КПК України.

 



Переглядів: 3547
Поширень: 0