Делегація навчального закладу на запрошення дирекції Комплексу загальноосвітніх шкіл з офіційним візитом відвідала м. Бук Великопольського воєводства Республіки Польща. Очолював делегацію директор Центру професійно-технічної освіти торгівлі та харчових технологій м. Вінниці Валерій Дяків.

Вінницький Центр професійно-технічної освіти торгівлі та харчових технологій налагоджує міжнародні зв’язкиМетою поїздки було налагодження співпраці між професійно-технічним навчальним закладом та Комплексом загальноосвітніх шкіл, який включає початкову школу, гімназію та професійну школу, ознайомлення зі специфікою здійснення професійної підготовки в розрізі торгово-кулінарного напряму, вивчення умов та форм організації виробничого навчання на базі промислових підприємств.

Колеги професійної школи на чолі з директором Кароліною Вавжуняк поділилися досвідом роботи, продемонстрували приклади педагогічної майстерності та якість застосування сучасних засобів ІКТ у навчальному процесі, розповіли про форми організації неперервного навчання польських школярів, про особливості організації професійної підготовки та здобуття професійної освіти.

У рамках візиту відбулися цікаві професійні зустрічі та знайомства, зокрема, віце-бургомістр міста організувала екскурсію на підприємство IVEKO, де учасники делегації ознайомились зі специфікою сучасного європейського виробництва та професійного навчання учнів в умовах підприємства.

Окрім того, вінничани мали можливість познайомитись із особливостями польської національної кухні, специфікою обслуговування закладів готельно-ресторанного бізнесу, організацією торговельного обслуговування населення.

Результатом візиту стало підписання двохсторонньої угоди про співпрацю між Державним навчальним закладом «Центр професійно-технічної освіти торгівлі та харчових технологій» та Комплексом загальноосвітніх шкіл м. Бук Великопольського воєводства в розділі професійної підготовки кухарів, кондитерів, офіціантів та продавців.



Переглядів: 6206
Поширень: 0