М\'ясна сировина з підпільного цехуПрацівники відділу ветеринарної міліції в місті Вінниці викрили підпільний цех по виробництву м’ясних напівфабрикатів.

Як повідомив начальник ветеринарної міліції УМВС України у Вінницькій області Павло Дармограй, підпільне виготовлення м’ясних напівфабрикатів у цеху, розташованому по вулиці Київській, проводилося в антисанітарійних умовах з порушенням ветеринарно-санітарних і гігієнічних вимог та норм чинного законодавства щодо дотримання умов безпечності та якості харчових продуктів.

На момент перевірки у морозильній камері працівники ветеринарної міліції виявили майже 40 кг м’ясної сировини для виготовлення пельменів, котлет та млинців, які реалізовувалися на вінницьких ринках. Документи, які б засвідчували походження м’ясної сировини та якість і безпечність готової продукції, у 40-річного власника виробництва були відсутні. Під час перевірки з’ясувалося, що готова продукція, яка надходила до торгових точок, не досліджувалася на показники безпеки у державній лабораторії ветеринарної медицини.

Підпільний цех на КиївськійПідпільний цех на Київській

Власника виробництва, притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 107 КУпАП «Порушення правил щодо карантину тварин та інших ветеринарно-санітарних вимог», яка тягне за собою накладення штрафу на громадян від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Підпільний цех на КиївськійПідпільний цех на Київській

Виявлена м’ясна продукція була утилізована.



Переглядів: 4154
Поширень: 0