Щоб пограбувати чоловіка, двоє молодиків побили його до смерті. Від отриманих травм потерпілий за кілька днів помер у лікарні. Як з’ясувалося, наживою зловмисників став звичайний мобільний телефон. По «гарячих» слідах працівники міліції затримали підозрюваних і сьогодні їм пред’явлено обвинувачення у скоєнні тяжкого злочину.

Нападники перестріли хлопця на вулиці Ленінградській, що на території Староміського району Вінниці. Близько другої години ночі 27–річний чоловік повертався додому, коли назустріч йому вийшли двоє невідомих. Без зайвих слів вони збили його з ніг і почали безжально наносити удари. Як з’ясувалося пізніше, причиною такої жорстокості молодиків було бажання заволодіти цінними речами. Вони були напідпитку і спеціально очікували на безлюдній вулиці появи одинокого перехожого. Їх здобиччю став простий мобільний телефон. Небайдужі громадяни, які стали випадковими свідками цього нападу, зателефонували до міліції і, завдячуючи вчасному повідомленню, зловмисників оперативно виявили та затримали. Нападників затримали працівники батальйону патрульно-постової служби, які неподалік здійснювали чергування. 

Як повідомив начальник Староміського райвідділу міліції Юрій Найчук, підозрювані ніде не працюють, віком 21 та 24 роки. Один з них вінничанин, який, як з’ясувалося, раніше був судимий за пограбування, а інший, житель Літинського району, який раніше не мав проблем із законом.

За даним фактом порушили кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст.122 Кримінального кодексу (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За такий злочин законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років. На період досудового слідства зловмисники перебуватимуть під арештом.

Тим часом друзі загинувшого Віктора Прядка, інваліда з дитинства, повідомили редакцію „Моєї Вінниці”, що вбивць нібито було троє і двох з них  уже випустили на підписку про невиїзд.



Переглядів: 4004
Поширень: 0