На сесії міської ради, яка відбулась у п\'ятницю, 11 травня, депутати підтримали рішення «Про внесення змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку м. Вінниці на 2012 рік».

Ці зміни пов\'язані із додатковими субвенціями державного бюджету, які будуть направленні на будівництво трамвайної колії по вул. Барське шосе, створення Центрів «Прозорий офіс» у районних адміністраціях та інше.

«Цього року ми отримали суттєву підтримку від держави на будівництво трамвайної колії і створення «Прозорих офісів» у районних адміністраціях, а також на заміну штучного покриття поля для хокею на траві у Центральному парку культури та відпочинку та продовження реконструкції дитячого садку, - говорить міський голова Володимир Гройсман. - Це була колективна робота. Ми спільно з губернатором визначили пріоритети на 2012 рік, подали свої пропозиції щодо врахування цих потреб, і хочу подякувати за те, що отримали підтримку Міністра економічного розвитку і торгівлі Петра Порошенко, також нас підтримали перший віце-прем\'єр-міністр та Міністерство фінансів, і колективно це питання було вирішено».

Окрім цього, депутати погодили місце, де буде стояти пам\'ятник Т.Шевченку, підтримали ідею створення Асоціації «Міста електронного врядування України», затвердили Положення про порядок надання благодійної грошової допомоги мешканцям м. Вінниці, внесли зміни до Програми приватизації майна комунальної власності та інші питання, важливі як для міста в цілому, так і для мешканців зокрема.

 



Переглядів: 5863
Поширень: 0