Вінницький міський голова Володимир Гройсман, секретар міської ради Сергій Моргунов та усі депутати привітали 11-річну дівчинку, ученицю 5-А класу СЗОШ №13 Яну Чубатюк, яка врятувала свою подругу. Яна стала першою, хто отримав відзнаку міського голови «За честь і відвагу», до якої також додається грошова винагорода у розмірі 5 тисяч гривень.

Депутати також привітали новоспечену маму Ольгу Поліщук, яка нещодавно народила трійню (2 хлопчиків і дівчинку). Від міської влади родина отримає три ліжечка для малюків. Цього ж дня 10 матерів, які народили п\'ять і більше дітей, були нагороджені з нагоди Дня матері грамотами міської ради та грошовими преміями.

Окрім цього, депутати погодили місце, де буде стояти пам\'ятник Т.Шевченку, підтримали ідею створення Асоціації «Міста електронного врядування України», затвердили Положення про порядок надання благодійної грошової допомоги мешканцям м. Вінниці, внесли зміни до Програми приватизації майна комунальної власності, підтримали зміни та доповнення до програми економічного і соціального розвитку, які передбачають суттєве збільшення обсягів капітальних видатків за рахунок субвенцій та дотацій з державного бюджету, та інші питання, важливі як для міста в цілому, так і для мешканців зокрема.



Переглядів: 3802
Поширень: 0