Управління пенсійного фонду України запровадило щоденне обслуговування вінничан через "єдине вікно".

Приймають та обслуговують населення за таким принципом у приміщенні за адресою - проспект Космонавтів, 30. З початку квітня там триває генеральна реконструкція.

Але попри будівельний безлад перший поверх будівлі вже відведений під Центр адміністративних і соціальних послуг Правобережної адміністрації, а на другому створюється відокремлений відділ обслуговування вінничан - "єдине вікно" пенсійного фонду.
 

- Щоденно, з 8.30 до 16.00, жителі Ленінського району можуть отримати там всю необхідну інформацію щодо пенсійного забезпечення, подання звітності, сплати внесків тощо. - говорить начальник управління Пенсійного фонду України в Вінниці Олена Корчак. - Сьогодні на обліку в нас перебуває 43,9 тисяч платників пенсійних внесків. Більшість із них віддає перевагу електронним звітам, а тих, хто обрав паперовий варіант подачі документів, тимчасово приймаємо на четвертому поверсі будівлі. Пенсіонерів у нас 90 тисяч - їх приймають у кабінетах 100 та 100а.
 

Вінничан, що мешкають в Староміському та Замостянському районі, теж незабаром обслуговуватимуть щоденно, за принципом "єдиного вікна". Відповідний відділ облаштують у будинку за адресою - вулиця 50-річчя Перемоги, 30.



Переглядів: 8983
Поширень: 0