З 1 квітня при Управлінні ДАІ розпочало роботу адміністративне приміщення відділу реєстраційно-екзаменаційної роботи ДАІ. Унікальність будівлі полягає в тому, що службові приміщення персоналу повністю прозорі, а всі операції з виконання запитів відвідувачів здійснюються за принципом «Єдиного вікна».

Нововведення, що полягає у прозорості приміщень, запроваджене для того, щоб кожний громадянин, який звернувся у підрозділ реєстраційно-екзаменаційної роботи з тих чи інших питань, мав можливість отримати послугу за максимально короткий час, у повному обсязі та в одному місці. Наразі, наприклад, щоб зареєструвати транспортний засіб, поставити його на облік, автовласнику потрібно потратити лише не більше двох годин. Про те, що документи готові повідомляє великий монітор у центрі зали. У залі немає черг, і це при тому що підрозділом в день здійснюється в середньому 250 операцій.

Екзаменаційний клас також знаходиться під склом, тому весь процес складання іспиту на знання правил дорожнього руху добре оглядається. У разі успішного складання іспиту та водіння автомобіля, особа через годину вже може отримати посвідчення водія.

Відділ обладнаний новітньою базою для надання послуг громадянам з питань реєстрації і перереєстрації транспортних засобів, здачі екзаменів, видачі і заміни посвідчень водія. Відтепер тут можна поставити на облік і зняти з обліку транспортний засіб, зареєстрований в будь-якій іншій області України. Вінниччина стала однією з перших, де такі послуги стали можливими.



Переглядів: 4118
Поширень: 0