Податки очима дітей

Вінницькі податківці визначили переможців І етапу Всеукраїнського  конкурсу «Податки – очима дітей». Вже водинадцяте творчі змагання  дали можливість виявити, наскільки діти розуміють роль, значення та  місце податків у житті громадян, суспільства, держави. Юні вінничани  і цього разу зуміли приємно здивувати своїми роботами та творчими знахідками і зуміли віднайти потрібні сюжети і кольори для висвітлення  такої складної теми.  

Голова ДПС у області Ірина Зленко висловила свої враження від  побаченого: „Дитяча фантазія просто приголомшує! Крізь призму  дитячого світосприйняття спостерігається чітке розуміння місця 
податкової системи в житті суспільства, турбота про долю своєї країни,  її економічно стабільне майбутнє. Мене особисто такі творчі композиції  ще більше надихають на роботу. І я би дуже хотіла, щоб і дорослі  вінничани замислилися над тим, що податки все ж таки потрібно  сплачувати, аби не виглядати менш свідомими за власних дітей.”

Податки очима дітей

Конкурсне журі у складі представників податкової служби на  чолі з головою ДПС у області Іриною Зленко, мистецтвознавців, місцевих мас-медійників підбило підсумки результатів конкурсу та  
визначило переможців за віковими категоріями та за напрямками  художніх робіт.

Умовами конкурсу передбачено участь дітей вікової  категорії від 9-ти до 15-ти років, всього до конкурсу долучилось понад  тисяча юних митців області. Незабаром на загальноукраїнському рівні буде проведено третій – завершальний етап конкурсу, у якому   змагатимуться творчі роботи переможців, визначених у регіонах.

Серед  юних художників першість здобули Федотов Руслан з Чечельника та  Ірина Микуцька з Козятинського району. У декоративно-прикладному  мистецтві найкраще себе проявили Наталя Войтович з Жмеринського  району та мешканка Козятина Валентина Кравчук. Найкращими  літераторами визнали Голембієвську Богдану з Козятина та   вінничанку Олександру Бурбело. 



Переглядів: 10895
Поширень: 0