Цьогорічний велосипедний сезон у місті поповнюється новим форматом любительських змагань на гірських велосипедах - парний марафон на витривалість "ЛісопарКК 2012", який організовує ініціативна група "VinTEAM" та інтернет-форум "Веломісто". Суть змагання полягає у почерговому доланні кожним учасником команди певної дистанції (кола), по закінченню якої шляхом передачі естафети інший учасник проходить аналогічну дистанцію. Таким чином, кожна команда, яка складається із двох учасників, повинна за 4 години проїхати якнайбільше кіл.

Дане змагання є некомерційним, носить соціально-екологічний характер та організовується звичайними велосипедистами міста для усіх охочих. Мета проведення змагання - популяризація спорту, здорового способу життя, формування серед молоді екологічного світогляду, залучення суспільства до активного життя, надати учасникам змагань розкрити свої фізичні здібності.

Тому ініціативна група "VinTEAM" запрошує усіх вінничан та гостей міста приєднатись до участі або просто приїхати і повболівати за своїх побратимів. Для участі варто лише мати справний велосипед,  шолом та озброїтись бажанням. Детальна інформація, а також реєстрація команд на сайті velomisto.net або у групі в Контакті: vk.com/lisoparkk_xcm_2012.

Передбачено дві категорії участі команд: чоловіча (чоловік + чоловік) та змішана (чоловік + жінка).

Якщо не зможете знайти напарника для участі, приходьте 20 травня о 9:30 на галявину в лісі навпроти центрального входу у Лісопарк (зі сторони оновлених башт) і ви обов’язково знайдете собі компаньйона для участі!



Переглядів: 4506
Поширень: 0