Вінниччани готують каструльки та чайники - у Вінниці планові відключення гарячої води. Почались вони ще у квітні, а завершаться наприкінці серпня. Всі відключення відбуваються згідно графіків, які склали теплопостачальні підприємства міста, розповів заступник директора департаменту енергетика транспорту та зв’язку Вінницької міської ради Сергій Коваленко.

- Щороку в міжопалювальний період проводяться планові випробування теплових мереж і ремонти обладнання котелень та центральних теплових пунктів, - каже Сергій Коваленко, - в цей період призупиняється гаряче водопостачання. Термін на який припиняється подача гарячої води не перевищує 17 діб.

За словами комунальників, планові відключення необхідні для того, щоб обладнання нормально працювало в опалювальний сезон. В цей період відбуваються поточні, а у деяких котельнях капітальні ремонти. Перевіряються і ремонтуються труби, котли, прокладаються теплотраси.

У міській раді обіцяють, що про планові відключення мешканці міста будуть попереджене у пресі та через оголошення на дверях під’їздів. Дізнатися, коли у вас виключать, чи коли включать гарячу воду можна за номером міської служби “Цілодобова варта” “15-60”.


Переглядів: 17757
Поширень: 0