На всеукраїнській нараді, присвяченій підготовці до літнього оздоровлення дітей у 2012 році Вінницьку область згадували як регіон, в якому заклади оздоровлення та відпочинку стовідсотково готові приймати дітей.

Цього літа заплановано оздоровити 90,6 тис. вінницьких школярів - 55% від загальної кількості дітей шкільного віку.

Звичайно, як і в минулі роки, для більшості батьків фінансово доступними будуть лише пришкільні табори. Що характерно, їх і відкривається найбільше - 779.

Також у Вінницькій області цього року відкриється 20 позаміських таборів і один табір праці та відпочинку. Середня вартість путівки в такі - 2016 грн. Ці кошти гарантуватимуть повноцінний відпочинок дитини у таборі протягом 21 доби.

Дванадцять із цих закладів відпочинку - досить високого рівня, їх внесено в державний реєстр. Цей перелік незабаром поповнять ще два дитячих табори - "Салют" у Чернівецькому та "Світанок" у Ямпільському районі.

Нагадаємо розклад відкриття стаціонарних дитячих закладів оздоровлення та відпочинку:

- 1-3 червня - табір ім.Рябчинської у Вінницькому та "Маяк" у Тиврівському районі, а також "Колос" і санаторій ім.Коцюбинського у Вінниці;
- 4-10 червня - табір ім.Загурного у Шаргородському, "Мрія" у Крижопільскому, "Ювілейний" у Гайсинському, "Світанок" у Ямпільскому, санаторій "Зелена діброва" у Крижопільському районі та санаторій "Авангард" у Немирові;
- 11-17 червня - санаторій "Колос" у Тростянецькому, "Дубки" у Жмеринському, "Пролісок" у Козятинському, "Ровесник" у Теплицькому, "Фортуна" у Барському, "Казкова долина" у Літинському та "Дружба" у Немирівському районі.
- 25 червня - табір "Салют" у Чернівецькому районі.


Переглядів: 5794
Поширень: 0