ІІІ Міжнародний зліт байкерів "Мото-Євро Загул - 2012".

З 25 по 27 травня неподалік Вінниці відбувся третій Міжнародний злітбайкерів "Мото-Євро Загул - 2012". Цьогоріч на гулянку, яку організували вінницькі байкери мотоспільноти "Шатун", приїхало близько 600 гостей, що удвічі більше минулого року. Окрім українських мотолюбителів на вінницькому зльоті побували байкери з Російської Федерації, Республіки Білорусь, Польщі і Молдови. Усього - до 400 машин. Найдовшу відстань з них подолали двоє мотоциклістів: з Магнітогорська і Мурманська.

ІІІ Міжнародний зліт байкерів "Мото-Євро Загул - 2012".

Найнасиченішим видався суботній день зльоту, 26 травня. Гості покатались на теплоході "Ляля Ратушна" по річці Південний Буг і вулицями Вінниці. Далі у програмі, на території піонерського табору, що на 10-му кілометрі Київської траси, розпочалось вечірнє шоу.

- Чесно, я здивована, бо у шоупрограмі є усе, чого душа бажає, - ділиться враженнями гостя з Києва Ольга. - Від виступів рок-гуртів, вогняного шоу, перетягування одне одного у шинах, їзда верхи на конях і до стриптизу, і катання на бойовій розвідувально-дозорній машині. Не кажучи уже нічого про чудову подільську природу. Але найбільше вражень залишило весілля байкера. Напевне, подумаю над тим, щоб і собі таке зробити.

ІІІ Міжнародний зліт байкерів "Мото-Євро Загул - 2012"

Справжнім сюрпризом зльоту стало весілля байкера Ростислава Антонова і Юлії Окунєвої у чорно-червоних кольорах. - З Юлею познайомився на вінницькому мотозльоті, - розповідає Ростислав. - І минулого року я їй пообіцяв, якщо будемо разом, то наступного байкфесту одружимось. Зараз - для душі і для серця, а невелике весілля для родичів буде трохи пізніше.

Весілля на ІІІ Міжнародному зльоті байкерів "Мото-Євро Загул - 2012".

На церемонію укладання шлюбу молодята їхали на кареті (Це стало сюрпризом для пари, бо вони не знали, як саме відбуватиметься церемонія. Оскільки організаційні моменти взяла на себе Вінницька мотоспільнота "Шатун". - Авт. ). Спеціально для події шили костюми і замовляли через Інтернет раритетні аксесуари весільного вбрання. А от замість традиційної хустки, якою покривають голову нареченої, стала байкерська бандана. Як згадав Ростислав, Юлі вона личить, та й дружина краще розбирається у запчастинах мотоцикла за нього.

Більше фото дивіться тут: http://vk.com/album20612462_157657367



Переглядів: 12165
Поширень: 0