І замінили у попередньому рішенні слова "не більше 100 відсотків" словами "не більше 150 відсотків".

- Це не значить, що вже завтра премії усім збільшать, - пояснює Наталя Луценко, начальник фінансового управління міської ради. - Таке рішення прийнято, так би мовити, про всяк раз. Якщо буде нормально виконуватись бюджет і лише в разі наявності відповідних фінансових ресурсів.
За словами Наталі Дмитрівни, у міській раді не очікують підвищення заробітної плати ні в листопаді, ні в грудні, ні в найближчі подальші місяці. А у четвер на засіданні виконкому ухвалювалося рішення і про обмеження фонду заробітної плати. Водночас вінницька мерія взялась за підкорення нових висот.

- Є люди, які працюють в прозорому офісі, на інших ділянках роботи, де є підвищена відповідальність. Вони повинні мати відповідну фінансову підтримку, - пояснює начальник міського фінуправління.

Наразі чиновники готуються економити - удар фінансової кризи по економіці відрекошетив по міському бюджету.
- Необхідно розробити та затвердити заходи, направлені на завершення бюджетного року, - наголосила на сесії Наталя Луценко. -  Вони мають бути спрямовані як на наповнення бюджету за доходами, так і на економію бюджетних коштів і підвищення ефективності їхнього використання.


Переглядів: 3109
Поширень: 0