Як з\'ясувалось, відео- та фотозйомка - це не випадкове захоплення у житті відомої вінницької співачки. Фотографією вона успішно займається з 2008 року.

- Rapira - це сценічне ім\'я, а RomanceXGirl - це мій фото-штамп і йому вже чотири роки, - говорить дівчина. - Чесно кажучи, я не дуже люблю, щоб їх змішували в одне.

Насправді, це й не потрібно. Адже фото та відео роботи талановитої вінничанки настільки оригінальні та яскраві, що не потребують додаткової брендової підтримки. RomanceXGirl цілком самодостатня як фотограф та оператор.

- Я закохана в своє місто і тому намагаюся репрезентувати його життя в різних ключах. Хоча й не можу похвалитись, що футбол мені надто близький. - признається дівчина. - Але мій друг - один із ватажків руху ультрас у Вінниці. Він і запросив мене відзняти наймасштабніше цьогорічне закриття футбольного сезону.

Того дня, 30 травня, вінницька "Нива" на своєму полі здолала донецький "Олімпік" з рахунком 1:0. Таким чином команда зробила майже неможливе, в останніх п\'яти турах чемпіонату набравши 13 очок, залишилась у першій лізі.

- Це дивовижний досвід - відзняти збір команди групи підтримки, їх ходу, величезну кількість піротехніки, яку вболівальники задіяли під час завершення другого тайму, - говорить Rapira. - Неймовірною була атмосфера злиття енергетики гравців і їх фанів, завдяки яким і підтримується командний дух протягом усього матчу. Сподіваюся, такий досвід зйомки в мене ще в житті буде.
Фотографія увійшла в життя вінничанки після придбання першої зеркальної камери.

- Так у багатьох починається їх творча діяльність. - посміхається дівчина. - Ніколи не думала, що займуся фото професійно - завжди знімаю від душі і для душі. У 2011 році зняла перше авторське відео, і воно якось органічно увійшло в моє життя - зараз на моєму каналі більше двадцяти авторських робіт.

Як фотограф Rapira працює у двох полярно-протилежних жанрах - fashion-ролики з гарними моделями, або ж документалістика - репортажі з різних подій, або авторські фільми.

- Займаюсь також весільною фото- і відеозйомкою - поєдную в собі фотографа, а також відео-мейкера. - розповідає RomanceXGirl. - Зовсім недавно вирішила займатися ще й таким різновидом творчості як same day edit (якщо дослівно, "монтаж у той самий день" - авт.) - у нас цей рух поки мало розвинений, але в мене іноді й за 1-1,5 години виходить змонтувати повноцінний ролик. Також створюю фотокниги, випускні буки, роблю модельні портфоліо, фешн-зйомки. Намагаюся брати участь у цікавих та соціально важливих життєвих подіях, відображати їх за допомогою камери.

Так в минулому році дівчина зняла короткий ролик про Вінницький притулок для бездомних собак. Його частково використовували для промо-компанії присвяченій Дню захисту бездомних тварин.

 



Переглядів: 6014
Поширень: 0