Співробітники ДАІ нагадали  дітям правила дорожнього руху

Літо… Канікули… Якщо для дітей ці слова асоціюються з відпочинком, то для Державтоінспекції - з турботою і посиленою вартою. Гаряча літня пора додає інспекторам температури до роботи, розмір якої, незважаючи на відпускний період, невпинно зростає.

У позаучбовий період діти опиняються на вулиці. Боляче і страшно, коли дорога забирає життя або здоров’я дітей. Щоб запобігти можливим трагедіям, співробітники ДАІ роблять усе від них залежне, обираючи найкращі методи профілактики, щоб не тільки потішити дітлахів веселим дійством, а й вкотре застерегти і нагадати їм про Правила дорожнього руху.

Діти повторюють Правила дорожнього руху

- За усіма закладами оздоровлення і відпочинку дітей, які працюють на Вінниччині, закріплені співробітники Державтоінспекції, - розповідає начальник служби профілактики УДАІ УМВС підполковник міліції Володимир Мотичко. – Відповідно до затверджених графіків профілактичною роботою охоплені усі дитячі табори, кожна зміна. Наразі при кожній ЗОШ працює дитячий табір відпочинку. Проте жодна дитина не залишиться поза увагою Державтоінспекції. От і сьогодні вартові доріг завітали до дитячого закладу оздоровлення і відпочинку ім. Юлії Рябчинської, що неподалік села Коло-Михайлівка Вінницького району.

ДАІ влаштували дітям конкурси та вікторини

Співробітники ДАІ нагадали дітям Правила дорожнього руху, влаштувавши захопливі конкурси і вікторини. Справжнім захопливим театральним дійством для відпочиваючих став виступ одного з кращих загонів юних інспекторів України – учнів НВК: Гайсинської інтернат-гімназії, неодноразових переможців Всеукраїнських конкурсів. Вдячні глядачі щиро аплодували та підспівували юним артистам. Захопливих вражень у хлопчиків і дівчаток викликала сучасна техніка старших друзів. Коли ДАІ нагадує дітям Правила дорожнього рухуохоронці дорожнього порядку дозволили фотографуватися біля мотоциклів і патрульних автомобілів, дитячим радощам не було меж.

- Більшість дітей у таборі не вперше, тож і зустріч з працівниками ДАІ у них далеко не перша. Проте, як і кожен раз звичайні відвідини перетворилися на свято, - відзначив директор табору Віктор Мартинюк, та подякував інспекторам за дивовижні години, які вихованці провели з користю.

Гості, зі свого боку, запевнили, що і надалі даруватимуть малечі радість і намагатимуться зробити так, щоб жодна неприємність на дорозі не затьмарила їхнього дитинства.

- За відмінно виконану профілактичну роботу дітей загону ЮІР НВК: Гайсинської інтернат-гімназії також було заохочено, - розповів Володимир Мотичко. – Після виступу юні дарування відвідали вінницький «Макдональдз» і гарно провели час на новій центральній площі біля Вінницької міської Ради.



Переглядів: 7791
Поширень: 0