Про це він заявив на черговій робочій нараді, яка відбулась 18 червня на території об’єкту будівництва.

Основним питанням, яке розглядалось на нараді – це виконання доручення першого заступника голови облдержадміністрації Івана Мовчана за результатами наради, що відбулась 6 червня щодо забезпечення комплексу будівельно-монтажних робіт із завершення будівництва даного об’єкту.
Відповідно до поставлених завдань управлінням капітального будівництва облдержадміністрації підготовлено та подано на затвердження в Міністерство економічного розвитку і торгівлі України титул будівництва хірургічного корпусу відповідно до передбачених видатків фінансування за рахунок коштів державного та місцевого бюджетів.

Начальник управління капітального будівництва облдержадміністрації Руслан Слюсаренко представив відпрацьований план –графік по кожному комплексу виконання будівельно-монтажних робіт на будівництві з метою їх завершення до 1 листопада 2012 року. Цим графіком також передбачено залучення субпідрядних організацій та необхідні обсяги фінансування на кожен місяць. Так, відповідно до складеного графіку в вересні місяці планується залучити 527 працівників, в жовтні – понад тисячу робітників.

Фінансування із державного бюджету на зазначені цілі надходять системно, без затримки. Але є певні нюанси, пов’язані процедурою перерахунку з казначейства безпосередньо на рахунок підрядчика. Але це не повинно вплинути на темпи і якість будівельних робіт.

У свою чергу Іван Мовчан наголосив, що завершення будівництва хірургічного комплексу є принциповим питанням для області. І тому необхідно вжити усіх заходів, аби роботи виконувались відповідно до запланованого графіку. Він також акцентував увагу на тому, що «левову частину» будівельно-монтажних робіт необхідно виконати у липні-серпні. Бо якщо цей час буде втрачено, то своєчасне завершення будівництва буде нереальним.

Тому було внесено пропозицію про щоденну звітність першому заступнику голови облдержадміністрації про хід виконання робіт на об’єкті.

Нагадаємо, що ще у 2011 ми повідомляли, про плани влади завершити будівництво на День Незалежності,  але у квітні цього року стало відомо, що не все так склалось як гадалось і відкрити новий лікарняний корпус в запланований термін не вийде.



Переглядів: 4059
Поширень: 0