Станом на 2 липня уже вісім дитячих оздоровчих таборів розпочали другу зміну : «Авангард», «Зелена діброва», «Ювілейний», «Мрія» та інші. За два останні тижні в табори заїхало близько 2 тис. дітей.

Олена Стоялова, розповідає про роботу оздоровчих літніх таборів

- Цьогоріч оздоровчі табори працюють активніше ,- розповідає начальник управління у справах сім’ї та молоді Стоялова Олена.- Вартість путівок від 1895 грн. до 2200 грн. Найдорожчим в цьому році відпочинок у літньому таборі «Дубки», що в Жмеринському районі - 2800 грн

Також Олена Стоялова повідомила, що на оздоровлення дітей пільгових категорій було спрямовано більше 63 мільйонів гривень . Зокрема 14 мільйонів гривень з державного бюджету профінансовано на оздоровлення дітей, що постраждали від аварії на Чорнобильській АС.

За словами Олени Стоялової, діти, які позбавлені батьківської опіки, діти-сироти, з багатодітних та малозабезпечених сімей отримують 100-відсоткове оздоровлення за кошти держави.

Що до роботи пришкільних таборів, то вона завершена. Цього року у 780 пришкільних таборах відпочили 67 тисяч дітей, повідомила начальник управління у справах сім’ї та молоді Стоялова Олена.

Як ми повідомляли раніше, Влітку на Вінниччині працюватиме 805 дитячих таборів



Переглядів: 4782
Поширень: 0