АППУ та ДПС підписали Меморандум про співпрацю

Практика узгодження позицій бізнесу та влади знайшла своє успішне продовження і у подальшому. Днями Асоціація приймала до своїх лав нових підприємців та визначала пріоритети діяльності. На зібрання завітали керівники податкової служби обласного та місцевого рівня.

Про плани громадського об’єднання розповів його очільник Юрій Захарчук. Ініціатива від асоціації платників податків – створення робочих груп для вивчення Податкового кодексу із залученням бухгалтерів та фахівців податкової служби.

Нині голова Ради ТВ АППУ входить до складу колегії ДПС у Вінницькій області та бере активну участь у заходах, які проходять під егідою відомства. Зі слів Ірини Зленко, цей факт є не лише свідченням готовності обох сторін до співпраці, а й запорукою ефективного вирішення проблем підприємців області.

Зустрічатися частіше та залучати до своїх рядів більше суб’єктів господарювання краю – такими були рекомендації керівника податкової служби учасникам зібрання. На переконання Ірини Зленко, робочі моменти у стосунках бізнесу та влади – неминучі. Що ж до суттєвих непорозумінь – головний податківець області пропонує підприємцям з’ясовувати їх разом, закликаючи у помічники діючі закони та місцеву владу. Очільник відомства нагадала, що приймає відвідувачів щосереди і готова почути конкретні пропозиції від підприємців області для покращення їх обслуговування. "Діалог податківців з платниками податків буде конструктивним за умови, якщо обидві сторони обопільно виконуватимуть взяті на себе зобов’язання. Перехід від фіскальної до сервісної служби має сприяти тому, щоб сплата податків стала престижною”



Переглядів: 3311
Поширень: 0