Організаторами дійства стали Сергій Кудлаєнко та Валентина Дячук.

Розпочався концерт о 12:15, біля святкової сцени, кількість небайдужих людей з кожною хвилиною збільшувалось. Від святкового агентства «ШАРІК» веселили дітлахів дві ляльки велетні (чебурашка та крокодил Гена). Також як дітей, так і дорослих по бажанню розмальовували арт-майстера від дитячої творчої студії «Мастеришка», за кожну таку розмальовку потрібно було заплатити певні кошти, які йшли на благодіййність.

По парку лунала музика і тим самим закликала перехожих до події. Концертну апаратуру на свято надала молодіжна організація «МОЛОДЬ ВІННИЧЧИНИ». Ведучий McSunСанич (Олександр Пасєчник) закликав присутніх на концерт та допомогти діткам своїми благодійними внесками у (благодійну скриньку), яка стояла на краю сцени. Валентина Дячук - одна із організаторів, по секрету розповіла, що зробила ту скриньку із акваріума своїх дітей.

Медіа-підтримкою свята виступили: ВІТА; 20 хвилин; Моя ВІННИЦЯ.

Біля концертної сцени на столику друзі та однодумці Валентини Дячук продавали попередньо підготовлені: значки, магніти та брелки з логотипом ініціативної благодійної групи «Право на майбутнє». Значки та магніти – одно-стороні, а от брелки – двох-стороні з однієї сторони логотип, а з іншої логін групи «Всі діти – наші діти! І якщо зробиш ти добро, то бумерангом вернеться тобі воно!». Логотип розробив дизайнер - Олександр Петров, а логін організатор та керівник групи «Право на майбутнє» - Валентина Дячук. Ціна такого сувеніра – 20 гр..

Учасниками благодійного концерту були:

  • Віолетта Кулаковська – автор і співачка. Лауреат всеукраїнських конкурсів та фестивалів.
  • Світлана Сокиран – юна вокаліста. Навчається вокалу у студії «Зоряна мрія» міського палацу мистецтв «Зоря».
  • Дар’я Котелянець – юна вокаліста. Навчається вокалу у студії «Зоряна мрія» міського палацу мистецтв «Зоря».
  • Анна Рибаченко – наймолодша 7-ми річна учасниця, художня гімнастика. Здобула 1-ше місце серед спортсменів другого юнацького розряду в першості міської юнацької державної спортивної школи №1 художньої гімнастики та 2-ге місце у всеукраїнському турнірі художньої гімнастики до Міжнародного дня захисту дітей.
  • «Shahina» - Діана Подолянчук. Бронзовий призер чемпіонату світу з Шоу Беллі Данс.
  • Танцювальна студія «Shahina» - Діана та Вікторія Подолянчуки.
  • «Ісіда».
  • Анастасія Гудзєвич – співачка (вокаліст). Настя – студентка Київського інституту музики імені Глієра, переможець всеукраїнських та міжнародних конкурсів, володар Гран-прі у Болгарії.
  • Костянтин Васенко та Іван Воробйов – «Йо-йо». Хлопці – фіналісти – «Битви районів». Від креативного агентства «KOSMOS».
  • В’ячеслав Моргунов – приємна несподіванка свята. Слава – учасник телевізійного шоу Кузьми Скрябіна «Мама, я в ефірі». Виконавець електрогітари.

Учасник благолійного концерту "Право на майбутнє"

Про захід хлопець дізнавсяіз інформаційного сайту «Моя Вінниця», та не знав як зв’язатися з організаторами, тому й прийшов подарувати свій номер на сам концерт.

Учасниця благодійного концерту "Право на майбутнє"

3-рьох година святкова програма була досить насиченою: розіграші та призи. Гарний настрій та позитив присутніх було забезпечено.

Всього коштів було зібрано 1185 гр.:

  1. «Благодійна скринька» - 707гр.;
  2. Розмальовки від арт-майстерів – 338гр.;
  3. Брилки, значки та магніти – 140гр..

Зібрані кошти підуть на ремон палати №5 на два бокси четвертого поверху у «Центрі матері та дитини» де знаходяться дітки-відмовники. Валентина Дячук вирішила спільними силами в вересні знову організувати подібний благодійний концерт, але більшого масштабу, щоб до збирати кошти на ремонт.

Кожному із учасників після виступів було вручено «Подяку».

Організатори благодійного концерту Сергій Кудлаєнко та Валентина Дячук були вдячні присутнім за небайдужість та за розділену радість свята. Усім помічникам – за активну участь та спільну допомогу. І вони з нами не прощаються, а кажуть: - До нових зустрічей!



Переглядів: 5593
Поширень: 0