Голова облдержадміністрації взяв під особистий контроль питання належної організації харчування у закладах даного типу в осінньо-зимовий період. Дитячі садки, школи, лікарні та інші важливі заклади соціальної сфери восени і взимку обов’язково мають бути забезпечені квашеними овочами і сушеними фруктами, переконаний Микола Джига.

«Харчування у школах і лікарнях має бути збалансованим і калорійним. Дуже серйозно постає питання харчування дітей у школах, як однієї з найголовніших умов розвитку й життєдіяльності учнів. Діти мають отримувати необхідні вітаміни за будь-якої пори року. Усі дошкільні та загальноосвітні заклади мають заготовляти овочі та фрукти на осінньо– зимовий період», – наголосив голова облдержадміністрації.

Якість і збалансованість харчування у закладах соціальної сфери перебуває на постійному контролі обласної влади, зауважив Микола Джига.

Голова облдержадміністрації зобов‘язав керівників районів забезпечити виконання даних вказівок і повідомив, що для утримання соціальних закладах, які фінансуються із обласного бюджету, закладено 50 млн.гривень бюджетних коштів.



Переглядів: 2793
Поширень: 0