Концерт відбувся на стадіоні «Олімпійський» 4 серпня. Шоу почалося із запізненням. Хтось був здивований, що поп-діва вийшла перед виступом на сцену в спортивному костюмі. Інші були незадоволені якістю звуку. Патріотів обурило, що американська співачка переплутала український та російський прапор. Поборники моралі затикали вуха, коли Мадонна гнула зі сцени мати.

А ось у вінничанина Сергія Демчука враження від шоу залишилися тільки позитивні. Мабуть, хто з яким настроєм на концерт йшов, той таку віддачу і отримав.

- На шоу Мадонни я мріяв потрапити вже давно, але лише цього року мрія здійснилася, - розповідає вінничанин Сергій Демчук. - Ось начебто завжди знав, що є така тітка з Америки, яка співає пісні з твого дитинства, але ніколи не уявляв, що вона буде стояти практично на відстані витягнутої руки і розмовляти, жартувати, посміхатися. Загалом, вести себе як абсолютно земна людина.

У Києві Сергій Демчук провів три дні. Був час почергувати і під готелем, в якому зірка зупинилася і подивитися на ще більш божевільних фанатів, які з ранку займали чергу біля "Олімпійського".

- Усі ці дні в місті відчувалася присутність "зірки" - містом курсували десятки чорних автобусів з персоналом, з\'являлися новини про прогулянки дітей і самої Мадонни по Києву, перекривалися вулиці, - згадує Сергій Демчук. - Нашій компанії з восьми чоловік дуже пощастило. Ми фактично зірвали джек-пот, вигравши пропуски в Golden Circle.

Це центр глядацького трикутника біля самої сцени. Квитки туди не продавалися, а розігрувалися організаторами шоу.

- Той день ми запам\'ятаємо на все життя, - говорить Сергій Демчук. - Вдалося побувати і на саундчеку, на якому Мадонна вивчила новий матюк, і українське "Дякую", яке на відміну від мату не змогла правильно вимовити під час самого шоу.

Вихід Мадонни затримався на 3,5 години від заявленого часу, але глядачі розуміли і бачили масштаби майбутнього видовища. Тож не дуже обурювались.

- Уже після першої пісні всі забули ці години очікування і насолоджувалися найкращим шоу, яке хтось колись робив! - розповідає Сергій Демчук. - У шоу відрепетируваний не те що кожен номер - кожен жест, погляд і букви в пісні. Дивишся, і не розумієш, як проста, земна людина може робити те, що робить вона та її команда. Відпрацьовані до найменших дрібниць номера, світло, звук ... Все просто захоплювало!

За словами вінничанина, видно було, що у Мадонни прекрасний настрій і це передавалося не тільки глядачам, але й усій команді. У Києві вона заспівала на одну пісню більше, ніж в інших країнах. Концерт тривав майже дві години - за цей час вона встигла заспівати як і нові пісні з альбому MDNA, так і старі хіти - "Vogue", "Celebration", "Like a virgin"...

- Якщо б західні зірки "велися" на крики "Біс!", То Мадонну ще довго б не відпускали! - упевнений Сергій Демчук. - Була б можливість я б із задоволенням поїхав на майбутні концерти і в Росії, але... Загалом, щоб не говорили злі язики, для мене Мадонна назавжди залишиться Королевою поп-музики!



Переглядів: 4218
Поширень: 0