6 серпня о 21.00 год. рухаючись по вулиці Стахурського водій автомобіля "БМВ X5" скоїв наїзд на пішохода, який перетинав дорогу по розмітці нерегульованого пішохідного переходу. Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в міську клінічну лікарню №1 швидкої медичної допомоги.

6 серпня о 5 год. поблизу с. Краснопілка на кордоні із Черкаською областю сталося зіткнення двох автомобілей: "Део Ланос" та "Фольксваген Вента". Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди обидва водії (один мешканець с. Шабасівка Манастирищанського р-ну, інший- с. Талалаївка Христинівського району) загинули на місці аварії, а пасажир автомобіля "Фольксваген Вента" житель с. Мала Севастьянівка Христинівського р-ну, госпіталізований в Христинівську ЦРЛ з діагнозом струс головного мозку, забійна рана нижньої губи з ліва, забій лівого плеча. Причини автопригоди та обставини автопригоди з\'ясовує слідство.

6 серпня о 14.15 год. по вул. Пирогова сталося зіткнення велосипедиста з автомобілем "Опель-Омега", який рухався в попутному напрямку. Внаслідок даної пригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у відділення хірургії міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги.

06.08.2012 року близько 03.20 години водій автомобіля марки "SUZUKI VITARA", житель м. Київ, рухаючись по автодорозі "Львів-Кіровоград-Знаменка" в напрямку м. Львів на 394 км. 230м. не впорався з керуванням внаслідок чого допустив з\'їзд автомобіля в кювет. В результаті ДТП пасажирка автомобіля, жителька м. Бердичів, доставлена в мкл шмд м. Вінниці. Від госпіталізації відмовилася. Транспортний засіб доставлений на тереторію арештмайданчика Вінницького РВ.

Шановні учасники дорожнього руху!

Державтоінспекція Вінниччини нагадує, що на тереторії області проходить загальнодержавний місячник дорожнього руху!

Його мета - не допустити та зменшити до мінімуму кількість дорожньо-транспортних пригод з постраждалими.

Основними причинами травмування та загибелі на дорогах є грубе ігнорування усіма учасниками дорожнього руху основних дорожніх постулатів, написаних людською кров\'ю.

Не порушуйте правила дорожнього руху! Будьте на дорозі взаємовічливі! Поступайтеся пішоходам під час перетину ними проїздної частини! Не наражайте на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху, чим збережете своє та чуже життя!



Переглядів: 6154
Поширень: 0