З цієї нагоди, у Вінниці пройшло ряд благодійних акцій.

В 14-ох перукарнях міста за підтримки міської влади та управління споживчого ринку та послуг, інваліди різних категорій, мали можливість безоплатно постригтися.

В закладах громадського харчування безкоштовно пообідало 140 чоловік. Аби потішити людей з обмеженими фізичними можливостями під час званих обідів співав ансамбль “Ветеран”.

У міському палаці мистецтв «Зоря» пройшов І-й міський фестиваль творчості дітей та молоді з обмеженими фізичними можливостями «Арт-палітра». Загалом у фестивалі брали участь чотирнадцять солістів та два творчих колективи. Відбувся фестиваль за ініціативи ГО «Гармонія», Вінницького міського центру соціальних служб для сім\'ї, дітей та молоді та за підтримки міської влади. Фестиваль об\'єднав під одним дахом вокалістів, танцюристів, театральні колективи та юних художників і музикантів з обмеженими фізичними можливостями. Спеціальна гостя фестивалю - Руслана Фарина. Вона відома в Україні, як виконавиця та учасниця багатьох фестивалів, зокрема, «Таврійських ігор». У концерті також брав участь лауреат фестивалю «Червона рута», автор та виконавець Олександр Войтко. Під час фестивалю, окрім гала - концерту було представлено також звітну фотовиставку проектів «Смарагдовий вінок Поділля» та «Студія творчого розвитку», художню виставку робіт Михайла Розанова, інваліда дитинства. Усіх учасників «Арт-палітри» нагородили дипломами від організаторів та вручили пам\'ятні подарунки від меценатів.

Також в цей день до реабілітаційного центру “Надія” завітали меценати. Вони привезли дітям продукти харчування та солодощі. За словами керівника виконкому Ленінської територіальної організації “Народний Союз “Наша Україна” Івана Галайчука, подібні акції допомоги вихованцям закладу, вони здійснюють протягом 6 років. Дітки на знак вдячності подарували гостям глиняний сувенір, який напередодні, розмалювали власноруч.


Переглядів: 3632
Поширень: 0