У вихідні дні, 18-19 серпня, біля острова "Фестивальний" відбудеться чемпіонат Вінницької області з вилову риби поплавцевою вудкою. Учасники розмістяться на території набережної від фонтану "ROSHEN" до Староміського мосту. Заявку на попередню участь можна подати на форум сайту.

Переможця визначать за найбільшою сумою набраних балів. Як повідомив голова Вінницької федерації риболовного спорту, яка організовує чемпіонат, Юрій Карпенко, у таких спортивних змаганнях можуть брати участь навіть рибалки з інших областей.

- Це дає можливість їм набрати необхідну кількість балів, - пояснює він. - Тобто навіть виправити ситуацію, якщо у себе у області спортсмен виступив не досить вдало.

За словами Юрія Карпенка, цей вид змагань є одним із найдорожчих, оскільки, якщо говорити про повну екіпіровку, вудки, спорядження, то усе разом може коштувати стільки ж, як і сучасний автомобіль.

Наступним за графіком проведення змагань є Чемпіонат Вінницької області з вилову коропа, який відбудеться 20-23 серпня у селі Ровець Вінницького району.



Переглядів: 5757
Поширень: 0