14 серпня о 08:55 в оперативно-координаційний центр Територіального управління МНС України у Вінницькій області надійшло повідомлення про те, що на території обласної дитячої лікарні на вулиці Хмельницьке шосе, на дизельну підстанцію впало дерево. До місця події виїхало відділення державної пожежно-рятувальної частини №1. Бійці служби «101» провели роботи з порізки та прибирання дерева.

Кількома годинами пізніше на проспекті Космонавтів обласного центру, виникла загроза падіння дерева на проїжджу частину із попереднім обривом лінії електропередач. На місце події виїхало відділення державної пожежно-рятувальної частини №1. Рятувальники до приїзду спеціалістів Міськзеленбуду забезпечили охорону території.

Згодом, о 18:31 на пункт зв’язку оперативно-координаційного центру ТУ МНС України у Вінницькій області надійшло повідомлення про те, що на вулиці Свердлова, потрібна допомога працівникам РЕС. До місця події на аварійно-рятувальному автомобілі було направлено відділення підпорядкованої державної пожежної частини №4. Від поривів вітру зламане дерево зачепилося гіллям за інші дерева та нависло над тротуаром, що створило загрозу пішоходам. Особовий склад в кількості трьох чоловік огородив місце ймовірного падіння дерева та забезпечив чергування до прибуття аварійної бригади Міськзеленбудe.

Як ми повідомляли раніше, ураган завдав чималих клопотів у Вінниці.



Переглядів: 4484
Поширень: 0