Триватиме рейд впродовж місяця - до 20 вересня. У цей період Державтоінспекція проводитиме напередодні та на початку нового навчального року профілактичні заходи по запобіганню дитячого дорожньо-транспортного травматизму. Щоб нагадати дітям Правила дорожнього руху, призабуті за літній період, інспектори ДАІ проведуть у перші дні вересня уроки з правил безпечної поведінки на дорозі, забезпечать чергування біля шкіл для безпечного пересування дітей до місць навчання.

Крім того, для підготовки вулично-шляхової мережі до нового навчального року, Державтоінспекція здійснить обстеження ділянок, що прилягають до територій дитячих та навчальних закладів та якими проходять маршрути руху шкільних автобусів.

Також ДАІ звертається до дорослих:

Шановні водії! Не порушуйте Правила дорожнього руху, зменшуйте швидкість поблизу пішохідних переходів, будьте пильні і уважні під час руху біля навчальних закладів.

Задумайтеся!!! Можливо саме зараз дорогу переходить ваша дитина!

Шановні батьки! Безпека ваших дітей залежить від вас. Не полінуйтеся вкотре нагадати малюкам основні правила безпечної поведінки на дорозі, пройдіть з ними маршрутом від будинку до школи, звертаючи увагу на особливості дорожнього руху. І звичайно, будьте для дітей прикладом зразкової поведінки на дорозі! Допоможіть їм безпечно розпочати новий навчальний рік!
Збережемо життя дітей разом!



Переглядів: 5596
Поширень: 0