1 вересня о 17 год. в с. Ксаверівка водій автомобіля "ЗІЛ-ММЗ" М., 1959 р.н, житель цього ж села, під час руху польовою дорогою на заокругленні допустив наїзд на лежачого на дорозі пішохода В., 1969 р.н., жителя с. Каверівка. Внаслідок ДТП, В. отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому кісток тазу, тупої травми живота та госпіталізований в реанімаційне відділення шмд мкл-2. Автомобіль поставлено на арештмайданчик.

31 серпня співробітниками ДПС взводу №2 м. Немирів по системі "Відео контроль рубіж" було зафіксовано номерний знак автомобіля "Мазда", який знаходився в розшуку. Під час його зупинки даним автомобілем керував Ф., 1983 р.н, житель м. Вінниці. В ході перевірки встановлено, що транспортний засіб знаходиться у розшуку, а номерні знаки належать автомобілю "Опель Омега"  1995 року випуску, який також знаходиться у розшуку. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик. проводиться перевірка.

31 серпня о 15.05 год. в м. Козятин водій мотоцикла "Аврора" С., 1986 р.н., непрацюючий, житель с. Титусівка, скоїв зіткнення з велосипедистом Г., 1962 р.н., непрацюючим, жителем м. Козятин, який раптово виїхав на його смугу руху. Внаслідок ДТП, Г. з тілесними ушкодженнями у вигляді закритої черепно-мозкової травми та струсом головного мозку госпіталізований в ЦРЛ.

1 вересня біля 17.50 год. в м. Вінниці по вул. Пирогова водій автомобіля "Тойота" Ш., 1984 р.н., житель с. Оратів, під час повороту ліворуч допустив зіткнення з мотоциклом "Ямаха", під керуванням Р., 1958 р.н., жителя м. Вінниці. Внаслідок ДТП, водій мотоцикла Р. отримав тілесні ушкодження у вигляді відкритого перелому гомілки та госпіталізований в травматологічне відділення шмд мкл-2.

1 вересня о 21.10 год. в с. Летківка водій автомобіля "ВАЗ-21115" С., 1970 р.н, житель смт. Тростянець, під час виїзду з другорядної на головну дорогу, не надав перевагу руху автомобілю "ВАЗ-21099", під керуванням К., 1972 р.н, жителя с. Северинівка, в результаті чого, допустив зіткнення. Внаслідок ДТП, С. отримав тілесні ушкодження у вигляді забійної рани потиличної ділянки голови, рваної рани правої кисті, струсу головного мозку та К. отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої тупої травми грудної клітини, перелому ребер зліва, після чого, обидва водії госпіталізовані в Тростянецьку ЦРЛ.

2 вересня а смт. Літин на перехресті вулиць Леніна та Кармалюка сталася дорожньо-транспортна пригода, під час якої водій автомобіля "Сітроен Джампер" М., порушивши правила проїзду перехрестя, вчинила зіткнення з автомобілем "Тойота Прадо", під керуванням водія Г., що рухався на зустріч. Внаслідок ДТП, пасажир автомобіля "Тойота Прадо" А. отримала тілесні ушкодження у вигляді ЗЧМТ струсу головного мозку, з якими була доставлена до Літинської црл, де після надання медичної допомоги була відпущена додому.

31 серпня під час несення служби на спецпосту ДАІ "Гуртова криниця", неподалік с. Радянське, працівниками ДПС УДАІ м. Вінниці був зупинений автомобіль "Форд Скорпіо", під керуванням Л.. 1984 р.н, непрацюючого, жителя с. Уланів, Хмельницького району, в якому знаходилися пасажири С., 1985 р.н., та Ш., 1985 р.н, непрацюючі, жителі с. Уланів, Хмельницького р-ну. Під час огляду в салоні було виявлено та вилучено 3 кг коноплі. Вилучене направлено на дослідження в НДЕКЦ при УМВС.

2 вересня о 14. 40 год. під час несення служби по нагляду за дорожнім рухом, працівниками ІДПС УДАІ м. Вінниці. на автошляху Житомир-Мог. Подільський було зупинено автомобіль "Опель Омега", під керуванням Б., 1991 р. н., жителя м. Вінниці, яким було пред\'явлено документи на автомобіль з явними озанаками підробки. техпаспорт вилучено та направлено в НДЕКЦ УМВС на дослідження.

2 вересня о 4.20 год. в РВ по телефоеу спецлінії "102" звернувся Ф.. 1954 р.н, житель Дніпропетровської області Томаківського району с. Вища Тарасівка про те, що близько 4 год. 2 вересня поблизу м. Немирів, під час відпочинку на узбіччі автодороги біля заправочної станції "Укрнафта" невідомі  особи шляхом розбиття бокового скла передньої правої дверки в автомобілі "рено кенгу" викрали барсетку, в якій знаходилися 5 тис. грн., документи на його ім\'я та банківські картки. Під час огляду місця пригоди, неподалік виявлено барсетку з документами та банківськими картками.

2 вересня о 7.02 год в РВ по телефону спецлінії "102" звернувся Ч., 1972 р.н, житель смт. Брацлав про те, що в нічний час з подвір\'я його господарства, невідомі скоїли незаконне заволодіння автомобілем "ВАЗ-2106", після чого не впоравшись з керуванням допустили наїзд на паркан. Вжитими заходами, працівниками ДІМ встановлено, що злочин скоїли П., 1994 р.н, житель с. Довжок та К., 1993 р.н, житель с. Вовчок. Вжиті заходи щодо затримання зловмисників.

Співробітники ДАІ 02.09.2012 виявили:

  1. Порушень ПДР: - за добу - 345 (з них грубих – 244), - з початку року – 51203;
  2. Затримали нетверезих водіїв: - за добу – 59, - з початку року – 8464;
  3. Найчастіше водії скоюють порушення: - за добу – невиконання вимог дорожніх знаків і розмітки – 104, - з початку року – невиконання вимог дорожніх знаків і розмітки – 15505;
  4. Інспектори запобігли аварійним ситуаціям, які могли призвести до ДТП: - за добу – 0, - з початку року – 93;
  5. Невикористання ременів безпеки: - за добу – 5, - з початку року – 1628;
  6. ДТП з матеріальними втратами: - за добу – 1, - з початку року – 490;
  7. Поставлено за добу транспортних засобів на арешт. майданчик – 35.



Переглядів: 3465
Поширень: 0