ДАІ у школі №2

У цей період Державтоінспекція проводить в усіх загальноосвітніх школах області профілактичні заходи по запобіганню дитячого дорожньо-транспортного травматизму. Їхня мета - нагадати дітям Правила дорожнього руху, призабуті за літній період, а найменших школярів навчити елементарних Правил дорожнього руху.

Спеціальні ігрові уроки та конкурси вирішили проводити навіть для самих маленьких - першокласників, щоб дітлахам було простіше запам\'ятати прості, але настільки життєво важливі правила. Все тому, що вересень дуже непростий місяць з точки зору безпеки. Закінчилися відпустки і канікули, на дорогах знову утворюються пробки. А учням по дорозі в школу іноді доводиться долати відразу по кілька небезпечних перехресть.

ДАІ у школі №2

От і взялися працівники управління ДАІ проводити спеціальні пізнавальні уроки. На одне з таких занять у школу № 2 вирушили разом із спецтехнікою ДАІ та журналістами.

Під час таких занять діти пізнають багато нового - де можна їздити на велосипеді, де не варто кататися на роликах і які заходи безпеки потрібно обов\'язково пам\'ятати, щоб не потрапити під колеса.

Окрім цікавих лекцій діти з шкіл мали можливість ознайомитися із спеціалізованою технікою Державтоінспекції. Задоволення і радість світилася на їхніх обличчях, коли вони сідали на службові автомобілі. А до кінця кожної зустрічі діти отримували від управління ДАІ області – «Азбуки дорожнього руху».

ДАІ у школі №2

В свою чергу Державтоінспекція звертається до усіх учасників дорожнього руху із проханням підтримати рейд «Увага! Діти на дорозі!». Водіям не порушувати Правила дорожнього руху, зменшувати швидкість поблизу пішохідних переходів, бути пильними і уважними під час руху біля навчальних закладів.

Також Державтоінспекція Вінничини закликає батьків, якомога частіше нагадувати дітям основні правила поведінки на дорозі та транспорті. Памятайте, що безпека ваших дітей залежить від вас. Не полінуйтеся пройти із дітьми безпечним маршрутом від будинку до школи, звертаючи увагу на особливості дорожнього руху. І звичайно, будьте для дітей прикладом зразкової поведінки на дорозі!



Переглядів: 4649
Поширень: 0