Під час перевірки Комунального підприємства «Вінницьке трамвайно-тролейбусне управління», що у місті Вінниці, інспектором теруправління було заборонено експлуатацію трьох кран — балок, стенда для випробування гідросистеми та преса, експлуатація яких могла призвести до травмування працівників.

Вантажопідіймальні механізми (кран-балки) не пройшли періодичного технічного огляду, стенд для випробування гідросистеми та прес не були обладнані захисними кожухами частин, а електрозварювальні роботи виконувались у фарбувальному цеху, що могло призвести до виникнення пожежі.

Довідка:

Через незадовільне ставлення керівництва підприємств до питань з охорони праці у Вінницькій області з початку року у Комунальному підприємстві «Вінницьке трамвайно-тролейбусне управління» сталось п’ять нещасних випадків різного ступеня важкості.

Нещасні випадки стались через невиконання вимог інструкцій з охорони праці працівниками, порушення технологічного процесу, відсутність контролю за проведенням робіт з боку посадових осіб



Переглядів: 4530
Поширень: 0