Привітати шкільних бібліотекарів із професійним святом завітала перший заступник начальника управління освіти і науки обласної державної адміністрації Олена Чорна.

«Професія бібліотекаря – особлива. Це люди, які не лише хранителі духовних надбань людства, а й активні популяризатори світової історичної, літературної та культурної спадщини, - зазначила у вітальному слові Олена Чорна. – Сьогодні ви є тим місточком, що поєднує учнівську та студентську молодь зі скарбницею книжкової мудрості, дороговказом на шляхах всеохоплюючого інформаційного простору. Тому бажаю вам міцного здоров’я, злагоди у родинах та успіхів у вашій благородній просвітницькій діяльності».

Фахівців бібліотечної справи вітали концертною програмою, а кращим з кращих вручили відзнаки.

Відтак, на святі Почесними грамотами управління освіти і науки облдержадміністрації та грошовими преміями було нагороджено 40 бібліотекарів, серед них: 33 працівники системи загальної середньої освіти, по 2 представники зі шкіл-інтернатів і професійно-технічних навчальних закладів області та 3 методисти бібліотечних фондів відділів освіти райдержадміністрацій.

На преміювання працівників освітянських бібліотек з обласного бюджету профінансовано майже 19 тисяч гривень.



Переглядів: 3810
Поширень: 0