Едуард КольцовРаніше Едуард Станіславович працював в Управлінні по боротьбі з організованою злочинністю УМВС в Тернопільській області, після чого керував підрозділами внутрішньої безпеки в УМВС Івано-Франківської та Тернопільської областей.

Наказом МВС України від 14 вересня призначений на посаду ВВБ ДВБ МВС України у Вінницькій області.

Першочерговими завданнями підрозділу є своєчасне виявлення і попередження розвитку негативних процесів у структурних підрозділах органів внутрішніх справ, зокрема фактів здійснення працівниками органів внутрішніх справ корупційних діянь і злочинів, а також інших правопорушень, консультативна і роз\'яснювальна робота в ОВС з питань запобігання корупції та злочинності серед працівників міліції.

Працівники відділу внутрішньої безпеки запобігають проникненню на службу в органи внутрішніх справ осіб, які переслідують злочинні та корисливі наміри.

Підрозділ виконує також надзвичайно важливу функцію по забезпеченню державного захисту міліціонерів від перешкоджання виконанню покладених на них законодавством обов\'язків і здійсненню наданих прав, а також від посягань на життя, здоров\'я, житло і майно працівників міліції та їх близьких родичів у зв\'язку зі службовою діяльністю.


Переглядів: 15023
Поширень: 0