Підсумки двох міських конкурсів

У п’ятницю, 28 вересня, у рамках відзначення Всеукраїнського Дня бібліотек підведено підсумки двох міських конкурсів: “Кращий заклад Вінницької міської централізованої бібліотечної системи” серед структурних підрозділів ЦБС і “Кращий бібліотекар Вінницької міської міської централізованої бібліотечної системи — 2012”. Урочисте нагородження переможців відбулось у приміщенні Центральної міської бібліотеки ім. Бевза.

Директор закладу культури “Вінницька міська централізована бібліотечна система” Володимир Малінін говорить, що дуже важко було визначити переможця, бо майже усі виступили на належному рівні.

- Окрім традиційної бібліотечної функції бібліотеки сьогодні виконують соціальні функції, - зазначає Володимир Малінін. - Під час одного із завдань конкурсу “Кращий бібліотекар...” треба було проявити себе як особистість. Адже бібліотекарі щодня спілкуються з людьми і повинні бути освідченими, адаптованими до спілкування, інтелектуальними, і мати певні уміння.

Нагороду отримала Валентина Ткачук

Кращим бібліотекарем визнали Валентину Ткачук, яка працює у бібліотеці-філії №13 (знаходиться за адресою проспект Космонавтів, 39). Жінка отримала грошову винагороду у розмірі 1 тисяча гривень. До конкурсу учасниця готувалась два дні і жоден із трьох етапів конкурсу переможниця на може назвати важким. Хоч і нещодавно вийшла з декретної відпустки.

- Складних завдань не було, - говорить Валентина Ткачук. - Люблю займатись новими видами роботи і працювати з дітьми. Тому на представленні себе як бібліотекаря, конкурсі-етапі “візитка”, я зробила невелике слайд-шоу з відео і фото. У другому етапі, літературному, учасники відповідали на запитання загальні і літературні. А у останньому “домашнє завдання” підготувала вступ до масового заходу “Моя сім’я найбільший скарб”. Але усі конкурсанти були сильними.

Нагороду отримала  Тетяна Ковтун

Друге і третє місце вибороли відповідно Тетяна Ковтун, яка працює у Центральній бібліотеці ім. Бевза, жінка отримала 600 гривень, і Людмила Мороз, яка працює у бібліотеці-філії №10, вона отримала 300 гривень.

З-поміж 21 філії бібліотек міста у конкурсі на “Кращий бібліотечний заклад...” взяли участь 5 закладів культури: Центральна міська бібліотека ім. Бевза, Центральна дитяча бібліотека та філії №13, 14, 1 ім. Н.К.Крупської.

Переможці отримали відповідні грошові винагороди:

  • за перше місце — бібліотека-філія №1 ім. Н.К.Крупської (завідувач Ольга Вергун) — 3 тисячі гривень;
  • за друге місце — бібліотека-філія №14 (завідувач Світлана Мандренко) — 2 тисячі гривень
  • за третє місце - бібліотека-філія №13 (завідувач Ірина Продан) — 1,5 тисячі гривень.

Як ми повідомляли раніше директор бібліотеки ім. Тімірязєва отримла почесне звання «Заслужений працівник культури України»



Переглядів: 5022
Поширень: 0