Міністерство економічного розвитку і торгівлі ініціює можливість надання в концесію недобудованих, законсервованих або спеціально побудованих об`єктів нерухомості під приватні медичні установи у Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій областях і в Києві.

Про це йдеться у законопроекті «Про внесення змін до Закону України «Про порядок проведення реформування системи охорони здоров`я у Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій областях і місті Києві» щодо стимулювання залучення інвестицій у сфері охорони здоров`я», розміщеному на сайті міністерства.

Документом передбачається, що концесіонери надаватимуть вінничанам медичні послуги без отримання прибутку, а їх вартість має відшкодовуватися концесіонерові за рахунок бюджетних коштів обласного бюджету.

Планується, що послуги з медичного обслуговування населення, які можуть надаватися концесіонерами на підставі договорів про медичне обслуговування населення за рахунок бюджетних коштів обласних бюджетів, визначаються в концесійних договорах згідно з переліком таких послуг, які затверджуються Кабміном.


Переглядів: 3200
Поширень: 0